The Basic Principles Of smertestillende piller

Wiki Article

Pillerne er godt nok harmløse, hvis du holder dig til den anbefalede dosis og ikke skyller dem ned flere gange om ugen.

Efter at have domineret markedet for smertestillende medicin i 60 år fik acetylsalicylsyre konkurrence af to nye slags stoffer, paracetamol og ibuprofen, som vi i dag kender bedst fra henholdsvis Panodil og Ipren.

I slutningen af 1800-tallet fandt en tysk kemiker ud af, at virkningen skyldes stoffet acetylsalicylsyre. Det fik lægemiddelfirmaet Bayer til at udvikle Aspirin og senere Kodimagnyl, der hurtigt blev en stor succes verden above.

Vores smertetræskel er forskellig og derfor skal person passe på ikke at overdrive med smertestillende medicin.

Hvis du absolut har behov for smertelindring eller febernedsættende medicin, er paracetamol i lavest mulige dosis i kortest mulig tid en mulighed, der ifølge sundhed.

I dag er det ofte aflange tabletter. Her på apoteket kalder vi dem derfor ikke for smertestillende piller, Males for smertestillende tabletter.

Doggy kan male opleve smerter hvor paracetamol ikke er effektivt nok, og person kan her prøve nogle af de andre midler i håndkøb. Hvilke smertestillende er bedst mod hovedpine?

Hvad kan du gøre for at få mere ud af pengene i en dyster krisetid, hvor der skal spares? Samvirke guider dig her til de bedste spareråd i hverdagen, og hjælper dig med at se det fra den lyse facet.

Hvis du har en gigtsygdom, har du formentlig brug for smertestillende medicin. Der findes mange forskellige typer, og det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i hvordan de forskellige medikamenter virker. Her kan du læse mere om de forskellige typer af smertestillende medicin.

I dag er det ofte aflange tabletter. Her på apoteket kalder vi dem derfor ikke for smertestillende piller, Gentlemen for smertestillende tabletter.

Vi tog med til fileællesspisning for at finde ud af, hvordan socialgastronomi kan være en genvej til godt naboskab, sundere vaner og ny forståelse mennesker imellem

Denne facet indeholder generelle informationer om smerter og du kan finde one-way links til sider, der fortæller om bestemte smerter.

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af here nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors

Man kan købe smertestillende medicin uden recept i pakninger med ten tabletter i detailbutikker og 20 tabletter på apoteker. Alle previous for smertestillende håndkøbsmedicin virker ved svage smerter og feber.

Report this wiki page